Tuesday, September 7, 2010

PLA DOCENT

PLA DOCENT CURS 2010/2011

ÀREA llengua anglesa

CURS 2n batxillerat

PROFESSOR/A Maria Rosa Ena Vidal

HORARI DE LA MATÈRIA

Dimarts 12-14h, dimecres 14-15h, dijous 9.30-10.30h

DESCRIPCIÓ DEL CURS

Curs de preparació per a l’examen de la selectivitat i per a l’assoliment dels coneixements que es requereixen per a cursar un Cicle Formatiu de Grau Superior.

CONTINGUTS A TREBALLAR

9 unitats del llibre English in Context (OUP), student’s book and workbook.

3 unitats per trimestre.

MATERIAL DEL CURS

Llibre de text + llibre de lectura The Great Gatsby.

Llocs web i recursos varis que es treballaran a classe (wikispaces, blogger, delicious, glogster, audacity, hot potatoes, powerpoint presentations, podcasts, ...), listenings de proves de selectivitat, etc.

MATERIALS NECESSARIS PER LA CLASSE

Ganes de treballar amb la llengua anglesa. Una llibreta o dossier per prendre apunts. Cada alumne tindrà un compte de gmail i crearà un blog personal amb blogger.

CRITERIS D’Avaluació

L’avaluació serà contínua, amb observació sistemàtica del procés d’aprenentatge i anàlisi del progrés de cada alumne. La nota del blog personal, l’actitud, la participació, l’assistència, els conceptes i els procediments, els exàmens es tindran en compte per calcular la nota final. Si el blog no està aprovat, no s’aprovarà la matèria. El blog haurà d’estar sempre polit i ordenat, amb la data de cada sessió, indicació de la unitat, pàgina, número d’exercici, glossari de paraules noves, esquemes gramaticals, enllaços, imatges i totes les feines que encomani la professora.

Cal ser puntuals en les dates de lliurament de les feines. No es corregiran ni puntuaran en cas de retard.

S’encarregaran redaccions de manera regular. Caldrà lliurar-les totes per correu electrònic o moodle segons indicació de la professora per tal de poder prendre part als exàmens del trimestre (1 per unitat). Aquells textos que hagin estat parcialment o totalment copiats de qualsevol font d’informació seran considerats plagi i no seran avaluats. Tampoc seran avaluades les tasques escrites que hagin passat per un traductor.

L’assistència a classe i la puntualitat són obligatòries i indispensables per aprovar.

Cal fer els exercicis sempre i dedicar una estona al repàs de la matèria cada dia.

Hi haurà 1 examen oral cada trimestre i 1 examen escrit després de cada unitat.

CRITERIS DE LES PAU (writing)

25% maturity

25% text paragraph

25% grammar

25% vocabulary

Cal aprofitar les classes i fer els deures i treballs per tal de poder assolir els objectius de la matèria i obtenir bons resultats.

Maria Rosa Ena Vidal

Departament de Llengües Estrangeres

Setembre de 2010

No comments:

Post a Comment